Receptdags

Idag lagade vi ännu en rätt från veckans Linas Matkasse,
och idag blev det
Mozzarellafylld lövbiff med pepprig ruccoladressing och pasta
och det blev bara så gott.

"Det godaste vi ätit på länge" var Peters kommentar.

Mozzarellafylld lövbiff med pepprig ruccoladressing och pasta
4 port

*Börja med att mixa ruccoladressingen; mixa ihop 0,5 påse sköljd ruccola, 1 pressad/riven vitlöksklyfta,
2 tsk vitvinsvinäger, 5 msk olja, 2 krm salt och 2 tsk socker. Låt stå en stund.

*Gör salladen; Dela körsbärstomater, skiva rödlök, tärna 1 gul paprika och blanda med 0,5 påse skölj ruccola.

*Koka 4 portioner pasta.

*Skiva 125 g mozzarella i tunna skivor.

*Fördela mozzarella, strimlad soltorkad tomat och basilikablad på 600 g lövbiff.
Krydda med salt och peppar och rulla ihop och fäst med tandpetare.

*Stek rulladerna i smör runt om i het panna.

*Servera lövbiffen med spaghetti, dressing och sallad.

Vegetariskt alternativ;

*
Stek en påse quornstrimlor i riktligt med smör och salta och peppra.
*Lägg upp på trevligt fat och strö över mozzarellaosten i skivor, soltorkade tomater och basilika.
*Servera med spaghetti, dressing och sallad.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0