Nya smakupplevelser


Idag testade vi Pärlcouscous för första gången,
och det blev genast lite av en favorit.
Det var en ingrediens i ett av recepten från Linas Matkasse 
och rekommenderas verkligen.

Det vi åt idag var Varmrökt lax med dill- och senapsdressad pärlcouscous.
4 port

*Koka 4 port pärlcouscous i 15 min, följ receptet på paketet.
*Tvätta och skiva morötter, dela rädisor och dela 150 g sockerärtor.
*Koka grönsakerna i lättsaltat vatten ca 2-3 minuter.
*Blanda dill- och senapsdressingen; Blanda 1 msk senap, 1 msk vitvinsvinäger, 1 msk honung, 4 msk olja och 2 msk vatten. Tillsätt 30 g dill, 1 krm salt och 1 krm svartpepper. Vispa ihop.
*Blanda ner dressingen i den avrunna pärlcouscousen.
Här tog jag bort endel av pärlcouscousen och serverade naturellt till barnen.
*Servera dill- och senapsdressade pärlcouscousen med varmrökt lax och lättkokta grönsaker.



Så snabbt, så enkelt och så gott!
Testa du också!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0