Semesterdrömmar

Innan vi fick barn har jag och min sambo varit och fjällvandrat vid Kebnekajse. En underbar tur som gav mersmak och det har legat i bakhuvudet att jag skulle vilja visa det vackra med fjällen för mina barn.

Då vi nyligen varit i Thailand har vi bestämt att det inte blir någon lång semestertur. Vi vill också uppleva Norrbotten på sommaren mer än vi gjort tidigare. Vore toppen att avsluta sommaren med några dagar i Abisko och göra dagsturer.

Det tål att kluras på!


Kommentarer
Postat av: Åsa

Vi har klurat på samma sak, skulle vara kul att gå på små turer och njuta av den fina naturen uppe i fjällen! Kanske bo i tält, värsta äventyret för kidsen!! ;)

2012-04-21 @ 22:03:16
Postat av: Marion

Verkligen! Vi har tänkt investera i ett tält för flera små tältturer i sommar och kanske tält även i fjällen :). Det vore nåt.

2012-04-21 @ 22:55:13
URL: http://marionsblogg.blogg.se/
Postat av: Lia

Det är så fantastiskt i fjällen. Jag som kommer söderifrån har förälskat mig i det som finns här och vill inte flytta tillbaka. Vi va i Abisko första dagarna i september innan vi fick gemensamt barn. Det är nog bland det vackraste jag sett, vilka färger. Vi va där igen ungefär samma dagar ett par år senare när jag var gravid och med bonussonen som då va 5-6 år. Bodde då på fjällstation och gick dagsturer. Det regnade mest hela tiden men jag tror ändå det var det roligaste han varit med om. Absolut något ni ska göra.

2012-04-22 @ 06:49:55
URL: http://litenlia.blogg.se/
Postat av: Anna

Jag och David gjorde åxå en sån tur till sammans under sen sommaren, inga mygg :) Vi vandrade inte så mycket men de är otroligt vackert även på sommaren i fjällen.

Kram

Anna

2012-04-22 @ 07:50:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0