Lammskavswraps från Linas Matkasse

Tänkte ta och dela med mig av det supergoda receptet på Lammskavswraps som vi åt för någon dag sedan. Längtar redan till nästa gång för det var riktigt smaskigt.

Lammskavswraps med grönsaksfräs och vilökssås

1. Finhacka 1/2 kruka gräslök och 1/2 rödlök. Blanda med 2 dl gräddfil och 2 vilköksklyftor (pressade). Krydda med 1 krm salt och 1 krm svartpeppar. Ställ kallt till servering.
2. Strimla 1 gul paprika och 1 kruka krispsallad. Lägg upp paprika, sallad och 1 burk majs i skålar.
3. Strimla 1 röd paprika, 125 g champinjoner och 1/2 purjolök. Fräs allt i lite olja. Krydda med 2 krm salt och 1 krm svartpeppar. Lägg upp i en skål.
4. Hetta upp 1 msk olja och bryn 2 förp lammskav (fryst). Krydda med 1/2 tsk salt och 2 krm svartpeppar. Stek gärna hälften av köttet åt gången, så bryns det bättre.
5. Rör ihop 1 msk tomatpure, 1/2 msk vitvinsvinäger, 1/2 msk socker, 1 krm curry, 1 krm salt och 1 krm svartpeppar. Blanda ner tomatröran med det bystens köttet.
6. Servera lammskav, grönsaker och vitlöksdressing i tortillabröd och låt var och en göra sin egen wraps.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0