Senaps- och persiljefylld lövbiff med pasta
Ännu en utsökt rätt från Linas Matkasse.
Senaps- och persiljefylld lövbiff med pasta
4 port pasta
1 gul paprika
125 g champinjoner
1 zucchini
olja
körsbärstomater
1 rödlök
0,5 kruka persilja
1 dl creme fraiche
1 msk senap (minska mängden för mildare smak)
600 g lövbiff
2 dl vatten
0,5 tsk soja
70 g ruccola
salt och peppar.
1) Koka upp pasta enligt anvisning på förpackningen.
2) Klyfta paprika, champinjoner. Dela zucchini på längden och skiva till halvmånar.
3) Fräs grönsakerna i lite olja med körsbärstomater i en stekpanna till de fått lite färg. Krydda med salt och peppar. Lägg över på en tallrik
4) Finhacka rödllök och persilja. Blanda persilja, lök och creme fraiche med senap. Krydda med 2 krm salt och 1 krm svartpeppar. Bred blandningen på skivor av lövbiffen coh vik ihop på mitten.
5) Stek lövbiffen på hög medelvärme i lite olja, någon minut per sida. Lägg över på en tallrik efterhand och vispa sedan ur pannan med vatten och soja till en skysås. Sila av såsen om du önskar.
6) Servera fylld lövbiff med skysås och pasta, frästa grönsaker och ruccola.
Alternativ för mjölkfri; Strunta i fyllningen utan vik bara lövbiffen på mitten och njut tiillsammans med skyn. Det var min son mer än nöjd med.
Alternativ för vegetarisk; Gjorden en gryta med quornstrimlor, hackad rödlök, persilja, creme fraiche, senap, salt, peppar, skvätt vatten och rätt ordentligt med soja. Serveras med samma tillbehör.
Mm såg gott ut som allt annat du lagar :)
Kram
Anna
Det var verkligen jättegott! Men vi valde pommes till för att vi kände oss så less på all pasta!