Marions Panang kyckling!

  


Hos oss går alltid thailändsk matlagning hem,
vi gillar allihopa det thailändska riset samt kokosmjölksåser.

Idag tog jag lite inspiration från ett recept på Jennys Matblogg och
gjorde om det lite till Marions Panang kyckling!

Varsågoda,
superenkelt och så gott!

MARIONS PANANG KYCKLING
Ris
Olja
2 stora kycklingfiléer
1 burk kokosmjölk
0,5 msk fisksås
1 msk röd currypasta
färsk broccoli
cashewnötter

Gör såhär;
1) Koka riset enligt förpackningens anvisning.
2) Värm en stor panna och häll i olja och vispa ner currypastan till det börjar dofta.
3) Tillsätt kokosmjölk och vispa samman med currypastan, koka upp.
4) Rör ner fisksåsen, kycklingen (skuren i kuber) och broccolin i buketter.
5) Sjud under lock några minuter.
6) Klar att servera med ris och en skål cashewnötter att strö över.



Smaklig måltid!


Kommentarer
Postat av: Jenny

Låter gott! Vad ändrade du från originalet?

2011-11-24 @ 21:27:32
URL: http://mindfulnessmamma.blogg.se/
Postat av: Marion

Enligt orginalreceptet ska kycklingen kokas i en kastrull med vatten, men jag tycker det går lika bra att tillaga direkt i pannan. Jag kokar också med broccolin som i ´det andra receptet serveras vid sidan om. Har också tillsatt cashewnötter som jag tyckte gjorde rätten extra god.

2011-11-24 @ 21:30:40
URL: http://marionsblogg.blogg.se/
Postat av: Jennys Matblogg





Roligt att du prövat receptet :)

En god och enkel kycklingrätt.



Trevlig Tisdag

Postat av: Jenny

Det här ska jag testa! Låter gott och verkar enkelt!

2011-11-29 @ 10:31:07
URL: http://mindfulnessmamma.blogg.se/
Postat av: Jenny

Idag testar vi detta till middag, på ditt vis! Ingen Linas i veckan men ska ändå försöka mig på lite nyheter.

2011-11-29 @ 16:19:51
URL: http://mindfulnessmamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0