Receptdags!
För några dagar sedan gjorde jag den här smaskiga Quinoasalladen, underbart god! Barnen var väl lite sidådär nöjda men fick ju korv till så de var mätta. Jag och Peter smaskade mer än gärna i oss :).
Quinoa, vi använde röd
Ruccolasallad
Soltorkade tomater (ca 10 skivor)
2 st färska tomater
1 st granatäpple
2 st päron (vi använde anjoupäron)
Chévreost, ca 250 g
Bladpersilja
1 st rödlök
Valnötter
Flytande honung
Gör såhär;
Koka 4 port quinoa, se förpackningen.
Tärna tomater och päron. Hacka lök. Skiva de soltorkade tomaterna.
Lägg tomater, päron och lök i en salladsskål.
Häll över den kokta Quinoan och ruccola.
Pilla ur granatäpplekärnorna, smula osten, hacka bladpersiljan och strö över.
Strö över valnötterna och slutligen ringlar du lite flytande honung.
Lycka till!
Vad härligt med lite receptinspiration, det behövs alltid! Och sallader är ju perfekt så här på sommaren. Melonsmoothien ska definitivt provas den också!
Hej, vad roligt men nya besökare på bloggen.
Kul att du gillar recepten. Då jag gillar matlagning och bakning en hel del kommer fler såna inlägg snart.
/Marion